Незадолжителна лектира С02Е07 – Младите во театарот

Nezadolzitelna Lektira S02E07 by Radio Mof on Mixcloud

Гостин во оваа епиозда на (Не)Задолжителна лектира е Билјана Радиноска. Режисерка на претставата „Човекот кој го изеде светот“.