(Не)Задолжителна лектира С02Е04 – Насилството помеѓу средношколците

Nezadolzitelna Lektira S02E04 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа емисија на (Не)Задолжителна лектира разговараме за насилството меѓу средношколците. Гости во оваа емисија се Гордана Блажевска Спиридонова, психолог во СУГС Никола Карев и Моника Божиновска од Младинскиот Образовен Форум која е главен истражувач на истражувањето кое го спроведе МОФ за „Насилство кај средношколците“.