(Не)Задолжителна лектира S02E03

Nezadolzitelna Lektira S02E03 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на (Не)Задолжителна лектира се дружиме со Димитар Низамовски, кој ќе зборува за средношколски права, со Дамјан, Ирена, Михаела и Ирена разговараме за МЕП Луксембург, а Марко Видачек зборува за своите активности и Activate Talks.