New Year’s Special with the new radio hosts 31.12.2015

Бобан, Гиле, Вики, Бисера, Дино, Гето и Никса заеднички подготвија одлична новогодишна емисија. Во овој час и половина слушнете го нивниот разговор во студио како и нивниот музички избор.

New Year’s Special with the new radio hosts by Radio Mof on Mixcloud