Неочекувани сцени скриени во кутивчиња за накит

Кутиите за накит се инспирација за канадскиот уметник Talwst кој во нив создава вистински уметнички дела. Погледнете дел од сцените кои ги аранжираше овој уметник.

5

6

7

8

2

3

1

Извор: Вooooooom.com