Наши Теми – Temat Tona E07

Студирање надвор од Мк e седмата тема на која ја посветувам оваа епизода на Наши Теми. Бесфорт разговара со Иван Николовски кој е на студии во Будимпешта. Преслушајте го подкастот и дознајте повеќе се предизвиците, одлуката да се оди надвор на студии и живот и дознајте за неизвесноста на одлуката за иднината на која влијаат повеќе фактори.