Најдобрите видеа снимени со GoPro во 2015 година

Компанијата GoPro , објави петминутно видео со најлудите и најважните моменти кои луѓето ги снимиле со нивната камера во 2015 година. Претходно, корисниците на оваа камера, ги доставија своите лични снимки до компанијата, во кои се прикажуваат доста возбудливи моменти од близу, од скиење, до нуркање.