Најдобрите моменти на Ал Пачино

Најдобрите моменти на Ал Пачино

Американскиот режисер Нелсон Карвахал изработи видео-есеј, во кој ги вметнал највпечатливите моменти  од кариерата на еден од најголемите актери на нашето време – Ал Пачино.  Неговите улоги на ликови кои користат жестоки реплики и висок тон, најдобро илустрираат врз какви актерски способности Пачино ја изгради својата блескава кариера.