Надреални фотографии од светулки летово во Јапонија

Секое лето, во еден краток период, магичните светлечки бубачки ги претвораат шумите во Јапонија во неверојатни места, додека со светлоста се обидуваат да со привлечат партнер. Затоа, секое лето, во раните вечерни часови, вештите фотографи се обидуваат да ја овековечат оваа магија.

Погледнете дел од надреалните фотографии од светулки направени ова лето во јапонските шуми.

2

3

4
6

7

8

9

10