Музика од филмот „Пиратите од Кариби” во изведба на македонските ученици и диригентот Ле Фи Фи

Учениците од МБУЦ „Илија Николовски Луј“, заедно со нивниот професор, диригентот Ле Фи Фи, направија онлајн изведба на музичката темата од филмот „Пиратите од Карибите“.

Видеото е направено од диригентот Ле Фи Фи и неговите ученици во време на изолација поради појавата на коронавирусот Ковид-19.