МОФ.мк номиниран за најдобар сајт на невладина организација

Веб страната на Младински образовен форум (МОФ) е номинирана за веб страна на годината 2013 во категоријата „Најдобар сајт за невладини организации “ на четвртиот по ред избор на сајт на годината во Македонија.

МОФ.мк номиниран за најдобар сајт на невладина организација

МОФ ја промовираше својата нова редизајнирана веб страна во март оваа година, преку која редовно комуницира и ја информира јавноста за своите активности. Во категоријата „Најдобар сајт за невладини организации“, МОФ.МК се натпреварува заедно со веб страните на триесетина други организации од Македонија.

Доколку вам ви се допаѓа новиот изглед и содржина на нашата веб страна, можете да гласате за МОФ.МК тука. Гласањето од интернет посетителите започна вчера и ќе трае до 5 декември.

Сајт на годината е манифестација која по четврти пат во Македонија ги избира најдобрите веб сајтови во повеќе категории. Манифестацијата е организирана од Media Solutions и системот за онлајн реклами keep an eye, а под покровителство на Град Скопје и ИАБ Македонија.