Младите во Скопје С01Е02

Во ова издание на „Младите во Скопје“ тема е бон тонот или т.н. „правилното однесување“. Во студио со Јелена ее Викторија Јовева.

Mladite u Skopje – Episode 2 by Radio Mof on Mixcloud