Младите во Скопје С01Е01 14.10.2015

Прва епизода на новата емисија на Радио МОФ „Младите во Скопје“.
Во студио заедно со Јелена се Драгана Гунин и Владанка Димковска. Темата на која дискутираме е култура.

Mladite u Skopje – Episode 01 by Radio Mof on Mixcloud