Медиа арт клубови: Графитите во Кисела вода

Членовите на Медиа арт клубот на Младинскиот образовен форум од Скопје неодамна имаа фотографска работилница на тема „Графити на улиците на Кисела Вода“. Во продолжение ви прикажуваме дел од она што младите го документираа низ нивните објективи:

Медиа арт клубови: Графитите во Кисела вода

Медиа арт клубови: Графитите во Кисела вода

Медиа арт клубови: Графитите во Кисела вода

IMG_0534

Медиа арт клубови: Графитите во Кисела вода

Медиа арт клубови: Графитите во Кисела вода