Машина произведува ритам користејќи дрво и калем

Музичарот и технолог Кока Николаџе направи еден вид на инструмент, кој создава ритам од кутија склопена со повеќе материјали. Овој чуден уред од калем, пружини и дрво може да создава аналоген ритам, кој би се вклопил во некоја електронска песна. Во продолжение, погледнете како цевки, калем и метал создаваат хип-хоп ритам во секунда.