Мапа: до каде најдалеку може да се лета директно од македонските аеродроми

„Flight connections“ нуди поглед на сите летови во светот. Со мапата може да споредувате летови или да наоѓате нови опции, но и да наоѓате аеродроми, авионски агенции, па дури и хотели.

Најдолгиот директен лет од Скопје е оној за Дубаи, додека за најдолгиот индиректен лет од нашиот аеродром, може да се стигне речиси секаде.

Мапата може да ја користите и разгледувате на следниот линк.