LSBF нуди бесплатна професионална квалификација за сите апликации до 1 април

LSBF нуди бесплатна професионална квалификација за сите апликации до 1 април London School of Business and Finance (LSBF) во партнерство со Grenoble Graduate School of Business (GGSB) тројно акредитиран од AMBA, AACSB и EQUIS, на кампусот во Лондон ви нудат можност да се стекнете со елитна диплома преку додипломски и мастер програми создадени да одговорат на динамичните барања на пазарот на трудот. Листата на додипломски и мастер студии кои LSBF ги нуди заедно со GGSB можете да ја погледнете подолу, како и на веб страната www.lsbf.org.uk.

Специјална понуда:

Секој студент кој ќе аплицира за една од долу наведените програми може да добие “Dual Degree” односно комбинација на додипломска или мастер програма по свој избор во комбинација со курс за една од LSBF “Professional QualificationsACCA, CIMA, CFA, или CIM БЕСПЛАТНО. Понудата е валидна за студентите кои ќе се регистираат и уплатат половина од цената за студирање до 1ви април 2013.

Додипломски студии

GGSB Bachelor in International Business (BIB)

Времетраење: 3 години

Цена по година: £10,750

  • Specialisation in Global Management
  • Specialisation in Finance and Accounting
  • Specialisation in Marketing and Advertising
  • Specialisation in Fashion and Design

 

Мастер програми

Времетраење: 2 години

* Цените наведени подолу се за цело времетраење на студирањето

GGSB MBA – Master in Business Administration: £23,750

GGSB MIB – Master in International Business: £15,750

GGSB MSc in Finance: £17,750

GGSB MSc in Business Development: £15,750

GGSB MSc in Management Consulting: £14,500

GGSB MSc in Fashion Design and Luxury Brand Management: £18,895

Центарот за образовни програми при Младински образовен форум, во партнерство со Едуцира.ме е официјален агент за Македонија за програмите на LSBF.

Доколку сакате да добиете повеќе информации околу програмите кои ги нуди LSBF, условите за аплицирање и студирање, како и помош при аплицирањето, можете да не контактирате на следниве контакти:

Бранкица Георгиевска 02 3139 692 |brankica_georgievska@mof.org.mk