Ликовите од „Game Of Thrones“ во стајлинг од 90-те

Францускиот графички дизајнер кој живее и работи во Токио, Mike Wrobel направи интересна серија илустрации во кои ликовите од хит-серијата „Game Of Thrones“ се претставени во стереотипен стајлинг од 90-те години на 20 век.

Ликовите од „Game Of Thrones“ во облека од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во облека од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во облека од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во облека од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во облека од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во стајлинг од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во стајлинг од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во стајлинг од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во стајлинг од 90-те

Ликовите од „Game Of Thrones“ во стајлинг од 90-те

 

Извор