[Квиз] Тестирајте ја меморијата – што се случи во 2020, а што во 2021 година

Изминатите две пандемски години по сè изгледа дека поминуваа бавно за многумина. Иако пандемијата го закочи светот, сепак се случија многу нешта, па под знак прашалник се стави временската рамка на овие настани, поради вниманието кое беше насочено кон коронавирусот.

Радио МОФ подготви квиз со кој може да ја тестирате вашата меморија, за настаните кои се случија во последните две години. Во продолжение може да одговорите на 13-те прашања кои ги спремивме. Среќно!

Мартин Колоски