Кул „селфи“ од баби и дедовци

Веќе се чини дека никој не може да одолее на паметните телефони и се попопуларните „селфи“. Фотографиите кои се постирааат на социјалните мрежи не ги одминаа ниту бабите и дедовците. Во продолжение погледнете избор од дваесетина кул „селфи“ кои се доказ дека и возрасните без проблем се снаоѓаат со модерната технологија. Понекогаш со помош на своите внуци.

Извор