#кромидфест „Розева е младоста во кралството Македонија“

Конкурсот за најдобра сатирична [пара] вест трае до 6ти февруари,a предлозите пополека пристигнуваат на адресата на Радио МОФ.

Доколку сеуште се двоумите дали да се пријавите, погледнете некој од најкреативните твитови на  #кромидфест . Твитерџии успеаа да со 140 карактери да ги “искромидарат“ секојдневните порблеми на младите, од ректорот до професорите, политичките партии, дисперзираните студии итн.