Креативни музички постери од Dawid Ryski

Полскиот илустратор, архитект и тапанар на панк-рок групата „Les Bandes Noires”, Dawid Ryski работел напорно за да се создадат овие креативни постери на различните познати светски бендови кои можете да ги погледнете  во продолжение:

Креативни музички постери од Dawid Ryski

Креативни музички постери од Dawid Ryski

Креативни музички постери од Dawid Ryski

Креативни музички постери од Dawid Ryski

Креативни музички постери од Dawid Ryski

Креативни музички постери од Dawid Ryski

 

Креативни музички постери од Dawid Ryski

Креативни музички постери од Dawid Ryski

 

Погледнете ги сите постери на Fubiz.net.