Корисниците на социјалните мрежи го „подбраа“ министерот #Спиро

Коментарите на изјавата на министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски околу вработувањето на младите веќе втор ден се хит на социјалните мрежи. Корисниците на Твитер беа особено креативни во пораките кон министерот. Еве некои од нив:

spiro

 

 

https://twitter.com/The_Dork_/status/336799330138734592