Концерт на бендот Pine Leaf Boys во Штип и Скопје

Концерти на бендот Pine Leaf Boys во Штип и СкопјеАмериканскиот бенд Pine Leaf Boys во декември доаѓа во Македонија. Познатиот бенд од Луизијана, инаку четири пати досега номиниран за наградата Греми, ќе има свој настап во Штип и во Скопје.

На 16 декември, бендот ќе настапи во Мултимедијалниот центар на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип со почеток во 19 часот.

Следната вечер пак е закажан концерт на Младинскиот културен центар, на сцената на кино Фросина. Почетокот на овој концерт е во 20 часот.

Влезот и за двата настапи на Pine Leaf Boys е бесплатен.

 

Pine Leaf Boys – Jingle by Radio Mof Music on Mixcloud