Концерти со виртуозите на класичната музика, опера и балет достапни онлајн

Сајтот за класична музика BACHTRACK.COM на својата страница понуди повеќе од 300 концерти кои се одржале во напознатите концертни сали за бесплатно гледање и слушање.

„ Погледнете ги прекрасните концертни сали и одлични оркестри без да го напуштите вашиот дом. Концертите се потполно бесплатни, учествуваат врвни уметници, и сите се со одличен HD квалитет“, се вели во најавата на BACHTRACK.COM.

Листата на бесплатно достапни концерти со виртуозите на класичната музика, опера и балет може да најдете на следниот ЛИНК.