Концерт „Vive la France“ во МОБ

Во фоајето на Македонската опера и балет вечер ќе се одржан концерт насловен Vivе la France.

Ќе настапат првенците на МОБ Весна Ѓиновска- Илкова – сопран, Борис Трајанов- баритон и Ѓорѓи Цуцковски – тенор. Тие ќе бидат придружувани од оркестарот на МОБ.

Концерт мајстор е Климент Тодороски, режисер Дејан Прошев и диригент Бисера Чадловска.