Концерт на Фолтин во МКЦ на 14ти февруари

Битолската група „Фолтин“ утре ќе одржи целовечерен концерт во Денсинг салата во МКЦ.

Настанот ќе започне во 22 часот, а пред концертот атмосферата ќе ја загреат Бојан Чакра и Андреј Мицајков со нивните музички селекции на плочи.

Картите по цена од 250 денари се достапни во билетарата на МКЦ, но и онлајн.

На самиот влез на настанот цената на влезниците ќе изнесува 350 ден.