„Кежо 2013“ во Штип – спортски турнир за децата со посебни потреби

Под мотото „Дозволи ми да победам, ако не победам поддржи ме да бидам храбар и да се обидам“ во Штип се одржa турнирот „Кежо 2013“.

Овој турнир е во организација на Општина Штип, а наменет е за децата со посебни потреби.  Годинава во натпреварите учествуваат екипи од Штип, Кавадарци и Неготино кои се натпреваруваат во кошарка и пинг понг во машка и женска конкуренција.

„Кежо 2013“ во Штип - спортски турнир за децата со  посебни потреби

„Кежо 2013“ во Штип - спортски турнир за децата со  посебни потреби

„Кежо 2013“ во Штип - спортски турнир за децата со  посебни потреби

„Кежо 2013“ во Штип - спортски турнир за децата со  посебни потреби

ФОТО: Медиа-арт клуб„Актив“-Штип