Каде е киното во Тетово?

Каде е киното во Тетово?

Во ова видео, изработено од медиа/арт клубот на Младинскиот образовен форум од Тетово, граѓаните апелираат за кино-сала во нивниот град, обидувајќи се да импровизираат ситуација кога тие би имале каде да гледаат филмови на големо платно во градот.