ЈСП: Студентите и пензионерите од утре ќе можат да ги продолжат билетите за 2021 година

Од утре корисниците на бесплатен студентски годишен билет и на билетот за возрасни лица, можат да ја продолжат важноста на билетот за наредната година, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие Скопје.

Продолжувањето на билетите се врши во центрите за персонализација на ЈСП Скопје прикажани на следниот ЛИНК.