Јас сум Цако С02Е10- 20.05.2015

Jas sum Cako E10 by Radio Mof on Mixcloud

Цако потворно со многу драги гости во студиото. Овојпат во студиото другаруваме & разговараме со Бојан Матовски, Ема Ананиевска и Дарко Арсов.