Јас сум Цако С02Е09 – Една година од првото емитување

Jas sum Cako E9 by Radio Mof on Mixcloud

Една година од првото емитување на емисијата Јас сум Цако. Во оваа епизода на Цако му гостуваат Зоран Матовски, Сара Кочан и Тања Станкова.