Јас сум Цако С02Е08 – 21 Март: Светскиот ден на лицата со Даунов синдром

Jas sum Cako E8 by Radio Mof on Mixcloud

Во студио прекрасни гостинки, едни од најгласните борКИ за правата на лицата со Даунов синдром: Росица Колева, Лидија Стојанов и Снежана Матовска. Повторно збор два повеќе за 21ви март! Слушнете.