Јас сум Цако С02Е06 – 24.12.2014

Jas sum Cako E6 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа последна епизода за оваа година на емисијата Јас сум Цако, гостуваат проф.др. Розалина Попова-Коскарова од Педагошкиот Факултет, Мила Карадафова од КРИК и Емилија Георгиева од ОУ „Иднина“.