Јас сум Цако С02Е03

Гости на Цако во студио во ова трето издание на емисијата „Јас сум Цако“ се Виолета Совкаровска, Бојан Матовски, Иван, Теано и Климентина. Тие ќе кажат повеќе зашто „Светот е досаден, ако нема различности.“

Jas sum Cako S02E03 by Radio Mof on Mixcloud