Јас сум Цако С02Е02 – 21.10.2015

Во оваа епизода на гости кај Цако се Florence Garrett, Veronique Garrett и Даниела Томовска.
Ова е епизода послеветена на одбележување на месецот октомври, месец посветен на подигнување на свеста за Дауновиот синдром.

Jas sum Cako S02E02 by Radio Mof on Mixcloud