Јас сум Цако С02Е01 23.09.2015

Цако ја започнува новата сезона со еден куп гости во студио. Слушајте и ужувајте во разговорот на Цако и неговите гостинки Ивона, Благица Петрова, Мила Карадафова и Јулијана Петровска.

Jas sum Cako S02E01 by Radio Mof on Mixcloud