Јас сум Цако 01.07.2015

Jas sum Cako E11 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа последна епизода за оваа сезона на „Јас сум Цако“, нашиот домаќин Цако во студио е со своите гости Лидија Стојанов- Кико, Маја Лазаревска и Мимоза Петревска.

Преслушајте и уживајте :)