Изведба на музичките хитови во видео од американските средношколци

Познато е дека тинејџерите можат да бидат одлични во организирање големи настани, како заеднички училишен танц. Во период од три недели, учениците и наставниците од американската гимназија Broken Arrow High School, се здружија за да снимат 11-минутно видео во кое тие пеат и танцуваат на познати музички хитови, објави Mashable.

Видеото во кое учествуваат сите средношколци, погледнете го во продолжение: