Изложба „Слобода на изразувањето“ во Неготино

Членовите на Медиа АРТ клубот од Неготино вчера во Музејот на град Неготино организираа изложба на која ја покажаа креативноста на младите од овој град.

Изложбата е во организација на Центарот за регионален и одржлив развој од Неготино, а во координација и соработка со претставници на Младинскиот образовен форум. Фотографиите на изложбата во Неготино беа направени од Ѓоке Јованов, Александар Јанев и Јане Јованов.

Во продолжение, еве дел од атмосферата на синоќешната изложба.

Изложба „Слобода на изразување“ во Неготино

Изложба „Слобода на изразување“ во Неготино

Изложба „Слобода на изразување“ во Неготино

Изложба „Слобода на изразување“ во Неготино

Изложба „Слобода на изразување“ во Неготино