Изложба „Природба“ во Concept 37

Вечерва (сабота), со почеток од 20 часот, во кафе галеријата Concept 37 ќе се одржи изложба на делата на уметници и дизајнери кои ќе можат и да се купат.

Присутните ќе можат да видат различни графички дизајни, рачно изработен накит, плетени дизајни и слично.

На настанот ќе бидат изложени делата на WizArt , Натали Ристовска и Мики Стефаноски, Елена Ристовска, Глигор Кузмановски, Нине Нинеска, Flim, OSA и Knitten Designs.

Вечерта, музичката програма ќе ја збогатат Dj Miss Neighty и Martchin (Btkrsh).