Изложба на фотографиите од конкурсот за биофотографија

Истражувачкото друштво на студенти биолози организира изложба со пријавените фотографии од нивниот шести конкурс, кој годинава беше на тема „Крилјата над Македонија“.

Изложбата е закажана за среда (8 јуни) во „Juice Bar”, со почеток во 19 часот.

Како главен мотив на делата требаше да бидат видови на птици кои се сретнуваат во нашата земја. Право на учество имаа сите без разлика на возраст, пол, националност и верска припадност. 

Во продолжение, мал дел од пријавените фотографии кои ќе бидат изложени: