Изложба на фотографиите од биофотоконкурсот на тема ,,Магијата на габите”

Овој четврток, 1 јуни, Истражувачкото друштво на студенти биолози организира изложба од фотографиите кои беа пријавени на конкурсот на тема ,,Магијата на габите”.

Отворањето на изложбата започнува во 19.00 часот во Juice Bar.

На настанот ќе бидат прогласени победниците, односно прво, второ и трето место.