Изложба на фотографии – „Од наша гледна точка“

Во недела со почеток во 20:00, во просториите на кафулето Концепт 37 ќе се одржи изложба на фотографии на повеќе млади автори.

Изложба на фотографии - „Од наша гледна точка“

Никола Стојановски, Игор Петров, Оливер Блажевски, Стефан Трпковски, Илина Георгиева, Александар Матовски, Матеј Аларов, Никола Колев, Моника Бисовска, Дејвид Бајкрофт, Марио Мицковски и Коста Аризанов се млади луѓе со попреченост кои своите интереси и чувства ги изразуваат преку фотографии.

Изложбата на која тие ќе бидат претставени е замислена како аудио-визуелен настан на кој посетителите ќе имаат можност да ги разгледаат фотографиите, разговараат со авторите и да уживаат во музика. Ќе свири бендот Stay tuned, а свој настап ќе има и младиот пијанист Дарко Арсов.