Изложба на документарни фотографии вечерва во КИЦ

Изложба на документарни фотографии „Past is now“ („Минатото е сега“) ќе биде отворена вечерва во Културно-информативниот центар во Скопје, во организација на Гете-институтот.

На отворањето на изложбата ќе се обратат германската амбасадорка Кристине Алтхаузер, директорката на Гете-институтот, Тања Кригер и фотографот Александар Кондев.

Изложбата ќе биде отворена до 1 март, а влезот за посетителите е слободен.