Излезе третиот број од списанието „Гласот на студентите”

Излезе третиот број од списанието „Гласот на студентите”, достапно на македонски и албански јазик. Во него може да прочитате и да се информирате за: првата средба на работната група во МОН, прошетка низ студентските домови и впечатоците и следните чекори на Студентски пленум.