Излезе спотот за „Trickster’s End“ на Conquering Lion

Излезе спотот за „Trickster's End“ на Conquering Lion

Тетовскиот бенд Conquering Lion го претстави новиот спот за песната „Trickster’s End“, која е дел од третиот студиски албум на бендот, „Revelation“, кој излезе во ноември.

Според членовите на Conquering Lion, приказната во овој албум е цврсто бунтовна против регулациите на системот, ограниченоста и алчната страна на човековата природа.