It’s Boiler Time featuring Pukkah, Ulterior, UTS & Radio Mof 04.04.2015

За сите љубители на фанкот, диското и здравата исхрана!

Радио МОФ во соработка со Урда и Симитите организираа Boiler room, за заедно да ја прославиме пролетта, здравата исхрана (стрикно без ГМО), како и конзумацијата на секаков тип на освежителни производи (ладно кафе, пиво и по некое вино)…

04 .04 .2015 – Локација : Радио Моф

IT’S BOILER TIME

Позади контролите се најдоа:
– – – – – – – – – – – –
PUKKAH 13:00 – 14:00 ч

ULTERIOR 14:00 – 15:00 ч

URDAH AND THE SIMITHS 15:00 – 17:00 ч

– – – – – – – – – – – –

4 часовен диско и фанк занес