#ИТН S02E12 Подкаст за информатика, наука и технологија

Овaa дванестa eпизода од втората сезона на #ИТН подкаст ја посветуваме на гејминг заедницата во Македонија. По тој повод, гости ни се Горазд и Данко од GG.MK

ITN Podcast S02E12 by Radio Mof on Mixcloud