ИТН С01Е09- Подкаст за информатика, технологија и наука

ITN Podcast E09 by Radio Mof on Mixcloud

Последна епизода на ИТН подкаст, за оваа година. Во која ќе поразговараме околу активностите на твитер заедницата. Во фокус на #ЕлкаМК, студентските протести и мобилните оператори.